RENDEZVÉNYEK

Tanulmányi verseny

2022. március 25.
Az energiatudatosság gyermekkorban kezdődik! – Játékos szemléletformáló program keretein belül iskolánk versenyt hirdetett robotika és energiatudatosság témakörben. A versenyre négy csapat jelentkezett. Négy állomáson oldottak meg feladatokat a csapatok.

Játékos, szemléletformáló program

2022. március 18.
Az energiatudatosság gyermekkorban kezdődik! – Játékos szemléletformáló program keretein belül iskolánk alsós osztályai megismerkedtek a robotika, digitális tanulás világával. Iskolánk felsős pedagógusa érdekes bemutatót tartott a „robotok” világáról.

Bemutató bobai tagintézményünkben

2021. november 26.
Az energiatudatosság gyermekkorban kezdődik! – Játékos szemléletformáló program keretein belül ellátogattunk a Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola bobai tagintézményébe is.

2. rendezvényünk

2021. június 14.

A gyerekek megismerkedhettek a megújuló energiaforrásokkal, különösen a napenergiával, valamint szélenergiával, és kaptak egy kis kedvcsinálót a robotika témaköréhez is. Az érdekes rendezvényen az általános iskola alsó tagozatos tanulói és pedagógusai vettek részt.

Ez itt egy kép aláírás

Rendezvényünk a szombathelyi Víztoronynál

2021. 05. 28.

Az energiatudatosság gyermekkorban kezdődik! - Játékos szemléletformáló program óvodás és kisiskolás gyermekeknek Szombathelyen. pályázat keretein belül a  Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói 2021. május 28-án a szombathelyi Víztoronynál szervezett rendezvényen vettek részt.

Script logo